
Υπόσχεση Γκούντγιονσεν για δυνατή επιστροφή
Την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός έδωσε στους φιλάθλους της ΑΕΚ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν με δηλώσεις του ύστερα από την επέμβαση στην οποία επιβλήθηκε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός έδωσε στους φιλάθλους της ΑΕΚ ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν με δηλώσεις του ύστερα από την επέμβαση στην οποία επιβλήθηκε, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συμβαίνουν στη ζωή ενός αθλητή» ήταν τα πρώτα του λόγια του Γκούντγιονσεν στην εφημερίδα Goal και συνέχισε: «Αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Με τη βοήθεια των γιατρών θα δουλέψω για να γυρίσω δυνατός. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό».
Για την αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος, είπε: «Σας ευχαριστώ όλους. Θα προσπαθήσω πολύ για να τα πούμε ξανά στο γήπεδο».
Νωρίτερα ο Παντελής Νικολάου είχε δηλώσει στα ΜΜΕ για την εγχείρηση του Ισλανδού:
«Τέτοιου είδους τραυματισμοί απαιτούν προσοχή κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας και θα χρειαστεί τουλάχιστον 5-6 μήνες για πλήρη αποκατάσταση. Μετά από 25 μέρες θα αρχίσει φυσιοθεραπεία και μετά από τρεις μήνες θα ξεκινήσει χαλαρό τρέξιμο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακουργηματική δίωξη για ψευδή δήλωση πατρότητας βρέφους – Χειροπέδες σε 48χρονο δικηγόρο και 20χρονη αλλοδαπή
- LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Καστοριά: Εξαπάτησαν τηλεφωνικά 93χρονη και απέσπασαν χρυσές λίρες και μετρητά
- Η σέλφι και τα… χαμόγελα του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Πέδρο Σάντσεθ στη Βαρκελώνη
- Μεγάλη φωτιά στην Ακράτα – Ήχησε το 112 για εκκένωση στην Άνω Πορόβιτσα
