Το Αμβούργο νίκησε τη Φράιμπουργκ με 2-1 και την έριξε μαζί του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της bundesliga με τον Φρανκ Άρνενσεν υπηρεσιακό προπονητή πριν αναλάβει ο Τόρστεν Φινκ την τεχνική ηγεσία της ομάδας του γερμανικού βορρά.
Ο Λούκας Ποντόλσκι οδήγησε την Κολωνία στη νίκη με 2-0 επί του Ανόβερου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 24' και με αριστουργηματικό τρόπο στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Το Αμβούργο νίκησε τη Φράιμπουργκ με 2-1 και την έριξε μαζί του στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της bundesliga με τον Φρανκ Άρνενσεν υπηρεσιακό προπονητή πριν αναλάβει ο Τόρστεν Φινκ την τεχνική ηγεσία της ομάδας του γερμανικού βορρά.
Ο Φινκ θα είναι ο τέταρτος προπονητής που αναλαμβάνει αυτήν την σεζόν τα ην΄λια του Αμβούργου, καθώς έχουν ήδη προηγηθεί οι Μίκαελ Ένινγκ, Ροντόλφο Καρντόσο και τον Άρνενσσεν, που θα βρίσκεται στο κλαμπ υπό την ιδιότητα του αθλητικού διευθυντή.
Τα γκολ του Αμβούργου πέτυχαν οι Σον και Ιλίσεβιτς στο 12′ και το 74′, αντίστοιχα, εώ στο 47′ είχε ισοφαρίσει ο Σισέ για τη Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 81′.
Ο Λούκας Ποντόλσκι οδήγησε την Κολωνία στη νίκη με 2-0 επί του Ανόβερου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 24′ και με αριστουργηματικό τρόπο στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών