Ανοιχτό το ενδεχόμενο υπερψήφισης του άρθρου 37 άφησε η Ντ.Μπακογιάννη
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ψήφισης του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί όταν δει ποια θα είναι η τελική μορφή του άρθρου. «Δεν λέω εξαρχής όχι, για έναν απλό λόγο: δεν ζω στο Παρίσι. Έχω απόλυτη αίσθηση τι γίνεται σήμερα«.
Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ψήφισης του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί όταν δει ποια θα είναι η τελική μορφή του άρθρου. «Δεν λέω εξαρχής όχι, για έναν απλό λόγο: δεν ζω στο Παρίσι. Έχω απόλυτη αίσθηση τι γίνεται σήμερα«.
Επίσης, ασκεί κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για την αποφυλάκιση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα λόγω παρέλευσης του χρόνου προφυλάκισης.
Τονίζει ότι ένιωσε βαθιά απογοήτευση και οργή και προσθέτει ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα συνέβαινε αυτό, θα θα είχε άμεσο αποτέλεσμα την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης.
Για την κατάσταση της οικονομίας ανέφερε πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από την ευρωπαϊκή στήριξη για την επόμενη δεκαετία και πως δεν υπάρχει άλλος οργανισμός που να μπορεί να βοηθήσει τη χώρα.
Ωστόσο, κατηγορεί την κυβέρνηση για αύξηση των δαπανών, την ώρα που πρέπει να προχωρούμε σε περικοπές δαπανών.
Για τις δημοσκοπήσεις ανέφερε πως όλες δείχνουν τη ΔΗΣΥ εκτός Βουλής, «αλλά δεν πρόκειται να τσακωθώ με τα νούμερα».
«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυσκολία σήμερα να αναλύσεις μια κοινωνία που κατά το 60% δεν σου απαντά. Τα νούμερα δείχνουν ότι η ΝΔ, παρά την απόλυτη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει τη δύναμη να φτάσει σε επίπεδα για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η ΔΗΣΥ θα είναι η έκπληξη των δημοσκόπων και των αναλυτών, διότι έχει ένα διακριτό πολιτικό λόγο και από τη ΝΔ και από τον ΛΑΟΣ» συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπεγράφη η σύμβαση για την αξιοποίηση του κτηρίου του πρώην ΤΥΠΕΤ στον Δήμο Διονύσου
- Θεσσαλονίκη: Μετέφερε μετανάστες με… ηλεκτρικό πατίνι – Χειροπέδες σε 17χρονο
- Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ετοιμάζουν ταινία για τον πόλεμο του Αφγανιστάν στο Netflix
- Περιφέρεια που αδειάζει, πόλεις που «ασφυκτιούν»: Το διπλό αδιέξοδο της χώρας
- «Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιούρτσεβεν η Ρεάλ» – Τι ισχύει για το Final Four
- Γλαβίνας για το ακίνητο Ανδρουλάκη: Ο κ. Γεωργιάδης είναι ένας κοινός συκοφάντης και ψεύτης
- Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις-αφετηρίες στην Ευρώπη για ημερήσιες αποδράσεις
- Σκύλος: Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοείτε και πότε χρειάζεται βοήθεια από επαγγελματία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-130x85.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442