
Κλείνει στις 25 Οκτωβρίου ο ΟΚΑΝΑ στην Αθήνα – Αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των γιατρών στις ειδικότητες
Στις 25 Οκτωβρίου κλείνει ο ΟΚΑΝΑ στην οδό Καποδιστρίου και στις 2 Νοεμβρίου το παράρτημά του στα Εξάρχεια. Σ' ένα μήνα, από σήμερα, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή.
Στο πλαίσιο της παρέμβασής του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανασυγκρότηση των προνοιακών δομών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ, ο κ.Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αλλαγή του καθεστώτος ένταξης των ιατρών στις ειδικότητες, ώστε να εκλείψει η πολύχρονη αναμονή τους.
Επίσης ο υπουργός Υγείας, απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος ανάμεσα στα άλλα έθεσε το ζήτημα της έγκαιρης αντιμετώπισης των κρουσμάτων ελονοσίας που εμφανίστηκαν στη Λακωνία, ανέφερε πως η ιχνηλάτηση τέτοιων νοσημάτων έχει την προέλευσή της στην παράνομη μετανάστευση, σημειώνοντας ωστόσο ότι το πρόβλημα υπερβαίνει την χώρα μας και αναδεικνύεται σε πανευρωπαϊκό.
Κατά την παρέμβασή του ο κ.Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι έχει ήδη αποφασιστεί το τέλος της χώρας «κάτι που αποδεικνύεται από την διαφοροποίηση της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Ομπάμα, του Σαρκοζί κα», υποστήριξε ότι το «κούρεμα» του χρέους στο 60% θα σημάνει εξαέρωση των τραπεζών, ενώ πρόσθεσε πως το πρόγραμμα «Εύρηκα» θα σημάνει νέο Γουδί. Κάλεσε δε τον υπουργό Υγείας να μεταφέρει στο υπουργικό συμβούλιο την έκκλησή του να προσκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας τον Πρόεδρο της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.
health.in.gr
- Ιράν: Καμία συμφωνία με τις ΗΠΑ χωρίς εγγυήσεις – Το Ισραήλ κατέλαβε το φρούριο Μποφόρ στον Λίβανο
- O Γουεμπανιάμα «ξέσπασε» μετά την πρόκριση των Σπερς στους τελικούς του NBA (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [31.05 – 06.06.2026]
- Γουεμπανιάμα: «Πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Πόποβιτς»
- ΕΕ: Εξετάζεται πάγωμα του ανώτατου ορίου τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Λάρισα: Τρόμος για έγκυο – Βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτη μέσα στο διαμέρισμά της
