Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Ρουμανίας ο δολοφόνος του καλαθοσφαιριστή Τσόνσι Χάρντι που έλαβε χώρα σε καυγά στο Βουκουρέστι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλησε να μιλήσει σε κάποια κοπέλα, η οποία δεν φαινόταν να συνοδεύεται. Ωστόσο, ο φίλος της βρισκόταν στην τουαλέτα και μόλις επέστρεψε έδωσε θανατηφόρο χτύπημα στον 23χρονο καλαθοσφαιριστή. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ο δράστης βρέθηκε και συνελήφθη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!