Τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο λήστεψαν άγνωστοι τα ξημερώματα
Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική. Άγνωστοι λήστεψαν συνολικά τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο και διέφυγαν. Τα ξημερώματα σημειώθηκε, επίσης, επίθεση με βόμβες μολότοφ σε τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 32.
Mπαράζ ληστειών σημειώθηκε και πάλι τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική. Άγνωστοι λήστεψαν συνολικά τρία περίπτερα, ένα ξενοδοχείο και ένα βενζινάδικο και διέφυγαν.
Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στη Νέα Ερυθραία, στην οδό Λιοσίων 220, στην Αθήνα, και στη συμβολή των οδών Ομήρου και Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, σε ξενοδοχείο επί της οδού Ι. Μεταξά 4 στη Βούλα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή Λ. Ελευθερίας και Κορυζή στον Άλιμο.
Τα ξημερώματα σημειώθηκε, επίσης, επίθεση με βόμβες μολότοφ σε τράπεζα επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας 32.
Οι δράστες πέταξαν τις μολότοφ στο ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Τραυματισμός 21χρονης στο Ρέθυμνο
Επίθεση στο σπίτι της δέχθηκε 21χρονη φοιτήτρια από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι είχαν εισβάλει στο χώρο κατά τη διάρκεια της απουσίας της.
Επιστρέφοντας το πρωί της Κυριακής, η φοιτήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο άτομα που την ακινητοποίησαν και την απείλησαν με μαχαίρι, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει χρήματα και χρυσαφικά.
Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει.
Αποτέλεσμα ήταν οι άγνωστοι να την τραυματίσουν ελαφρά στο πόδι με το μαχαίρι και να εξαφανιστούν από το μπαλκόνι απ’ όπου και είχαν εισέλθει στο σπίτι, εκμεταλλευόμενοι την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Η Ασφάλεια Ρεθύμνου αναζητάει τους δράστες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
- Αντάρτικο πέντε βουλευτών της ΝΔ με δημόσια παρέμβαση – Κατά Μαξίμου και επιτελικού κράτους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442