Σε εκδήλωση που έγινε στο Red Store του «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε το παρών το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στους ερυθρόλευκους όσο το δυνατόν περισσότερα.
Σε εκδήλωση που έγινε στο Red Store του «Γ. Καραϊσκάκης» έδωσε το παρών το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Βιθέντε Μόνχε, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει στους ερυθρόλευκους όσο το δυνατόν περισσότερα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόνχε:
Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσον το δυνατόν περισσότερα».
Για τις διαφορές με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είναι μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού από εκείνη του Βόλου, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».
Για το Καραϊσκάκη: «Είναι πολύ μεγάλη και δυνατή έδρα. Ήμουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, θέλω να μπω στο γήπεδο και να κάνω ωραία πράγματα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague