
Ανακοίνωσε Τζέιμς, περιμένει Τσαλδάρη ο Αρης
Την ένταξη του Ντόμινικ Τζέιμς, επιλογή που προκρίθηκε το τελευταίο διάστημα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την ενίσχυση του ρόστερ στη θέση του πόιντ γκαρντ, ανακοίνωσε ο Αρης.
Την ένταξη του Ντόμινικ Τζέιμς, επιλογή που προκρίθηκε το τελευταίο διάστημα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή για την ενίσχυση του ρόστερ στη θέση του πόιντ γκαρντ, ανακοίνωσε ο Αρης.
Ο 25χρονος Αμερικανός (1.80) αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενταχθεί στην προετοιμασία για να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό.
Ο Τζέιμς γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1986 και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη Μερσίν και στη Βουλγαρία με την Ακαντέμικ Λουκόιλ. Οι διοικούντες την ΚΑΕ παραμένουν, ακόμη, σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Τσαλδάρη, προσδοκώντας να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία συνεργασίας και μαζί του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποχώρηση των ΗΠΑ: Αφαιρέθηκε η Φρανσέσκα Αλμπανέζε από τον κατάλογο των κυρώσεων
- Μετά τους Τραμπ και Πούτιν, σειρά για τον Σι έχει η επίσκεψη στον Κιμ Γιονγκ Ούν
- Εκλογές Περού: Η υποψήφια της ακροδεξιάς Φουτζιμόρι έχει προβάδισμα 4% ενόψει β΄ γύρου
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.


