Επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς στον αγώνα Ελλάδας-Κροατίας
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην έναρξη του αγώνα Ελλάδας-Κροατίας για τα προκριματικά του Euro 2012. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο στάδιο Καραϊσκάκη σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ανάμεσά τους βρίσκονται και μερικές δεκάδες κουκουλοφόροι. Παρενέβη η αστυνομία και το παιχνίδι διακόπηκε για λίγα λεπτά.
Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην έναρξη του αγώνα Ελλάδας-Κροατίας για τα προκριματικά του Euro 2012.
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού στο στάδιο Καραϊσκάκη σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Ανάμεσά τους βρίσκονται και μερικές δεκάδες κουκουλοφόροι.
Αφορμή φαίνεται ότι ήταν ένα βεγγαλικό που πέταξαν -μάλλον- οι Έλληνες προς τους Κροάτες οι οποίοι απάντησαν και το επεισόδιο πήρε διαστάσεις. Στη συνέχεια επενέβησαν τα ΜΑΤ και το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο.
Μετά από πέντε λεπτά οι παίκτες επέστρεψαν και το παιχνίδι άρχισε ξανά λίγο πριν τις 10.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»