Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ένας νεκρός από έκρηξη στη Θεσσαλονίκη – Την υπόθεση εξετάζει η αντιτρομοκρατική
Έκρηξη με έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα είναι αλλοδαπός, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής, και περιεργαζόταν μία χειροβομβίδα. Την υπόθεση εξετάζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Έκρηξη με έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα είναι αλλοδαπός, πιθανότατα κουρδικής καταγωγής, και περιεργαζόταν μία χειροβομβίδα.
Την υπόθεση εξετάζει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Από την έκρηξη, που σημειώθηκε σε υπόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Υψηλάντου, προκλήθηκαν ζημιές στις γύρω πολυκατοικίες και καταστήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να σχετίζεται με ζευγάρι, το οποίο τον περασμένο Ιούλιο αναζητούσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, πρόκειται για έναν 50χρονο και μία 42χρονη, εις βάρος της οποίας εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου