Για διπλή απόπειρα δωροδοκίας ο υποβιβασμός του Αστέρα Τρίπολης
Για διπλή απόπειρα δωροδοκίας, του Μάκη Ψωμιάδη και του Αχιλλέα Μπέου υποβιβάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στη Β' Εθνική. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος προσέφερε 500.000 ευρώ σε μετρητά στον Μ. Ψωμιάδη προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να ηττηθεί στον μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος τελείωσε με νίκη της Καβάλας 1-0 επειδή η προσφορά δεν έγινε δεκτή από τον Μ. Ψωμιάδη.
Για διπλή απόπειρα δωροδοκίας, του Μάκη Ψωμιάδη και του Αχιλλέα Μπέου υποβιβάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στη Β’ Εθνική. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος προσέφερε 500.000 ευρώ σε μετρητά στον Μ. Ψωμιάδη προκειμένου η ομάδα της Καβάλας να ηττηθεί στον μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος τελείωσε με νίκη της Καβάλας 1-0 επειδή η προσφορά δεν έγινε δεκτή από τον Μ. Ψωμιάδη.
Κατά τους δικαστές, από τηλεφωνική συνομιλία του Μ. Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Νίκο Πατέρα, προέκυψε επίσης ότι ο Γ. Μποροβήλος προσέγγισε στη συνέχεια τον Αχ. Μπέο στον οποίο υποσχέθηκε 500.000 ευρώ προκειμένου ο Αστέρας να νικήσει τον Ολυμπιακό Βόλου.
Η προσέγγιση ενισχύεται και από τηλεφωνική συνομιλία του Γ. Μποροβήλου και κ. Δημήτρη Μπάκου (εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα) όπου ζητείται η βοήθεια Μπέου προκειμένου να αποφύγει η ομάδα της Τρίπολης τον υποβιβασμό. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κατά την ακροαματική διαδικασία δεν αποδείχθηκε ότι έγινε αποδεκτή από τον Μπέο η προσφορά του Αστέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
- Αφρικανική φαρσοκωμωδία: Η CAF «ράβει» νέους κανονισμούς μετά το δικαστικό πραξικόπημα κατά της Σενεγάλης
- Έφτασε στην Ουγγαρία η Εθνική (vid)
- Μουρίνιο: «Μέτρια ομάδα η Πορτογαλία χωρίς τον Κριστιάνο»
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442