«Σιδερένιος» ο Διαμαντίδης, χαμόγελα για Καλάθη και Μπατίστ
Στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τέθηκε και πάλι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν «καθαρές» και έτσι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (6/10) θα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δεν είναι σοβαρός και ο τραυματισμός του Νικ Καλάθη, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο μάτι. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενσωματωθεί ο Μάικ Μπατίστ.
Στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τέθηκε και πάλι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν «καθαρές» και έτσι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (6/10) θα έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Θυμίζουμε ότι ο Διαμαντίδης, είχε υποστεί διάστρεμμα στο φιλικό κόντρα στην Αναντολού Εφές το περασμένο Σάββατο, αλλά η κατάσταση της αποθεραπείας του χαροποίησε ιδιαίτερα τον «Ζοτς» που βλέπει το απουσιολόγιο του να αδειάζει σιγά-σιγά.
Όσον αφορά στην περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο μάτι, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και θα αρχίσει να προπονείται με την ομάδα, αλλά σε πιο χαλαρούς όμως ρυθμούς. Έτσι, αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στον αγώνα με το Μαρούσι για το Κύπελλο.
Τέλος, ο Μάικ Μπατίστ θα μείνει εκτός προπονήσεων μερικές μέρες ακόμα και αναμένεται να ενσωματωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ ακολουθεί θεραπεία για το διάστρεμμα που υπέστη στον φιλικό αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στο τουρνουά «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» στη Μόσχα.
Η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού και όχι μόνο μπάσκετ θα βρεθεί στο Telekom Center για τον τελικό της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον σούπερσταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ένας από αυτούς που θα δουν το ματς από κοντά.
Στα ρόστερ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ υπάρχουν παίκτες που έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν σε τελικούς αλλά και παίκτες που έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου