
Ξεκινάει η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του ματς με την Κροατία
Την Παρασκευή η Ελλάδα δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του Euro 2012 απέναντι στην Κροατία στο Καραϊσκάκη και σήμερα, Δευτέρα, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα με απογευματινή προπόνηση. Την Τρίτη (11/10) η Εθνική θα πετάξει για την Τιφλίδα όπου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία.
Την Παρασκευή η Ελλάδα δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα των προκριματικών του Euro 2012 απέναντι στην Κροατία στο Καραϊσκάκη και σήμερα, Δευτέρα, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα με απογευματινή προπόνηση.
Την Τρίτη (11/10) η Εθνική θα πετάξει για την Τιφλίδα όπου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία.
Οι παίκτες που έχει καλέσει ο Φερνάντο Σάντος:
Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Βύντρα.
Άγγελος Χαριστέας και Φάνης Γκέκας κλήθηκαν στην Εθνική μετά από ένα χρόνο απουσίας τους, ενώ ο Διονύσης Χιώτης θα φορέσει ξανά τη φανέλα με την γαλανόλευκη μετά από εννέα χρόνια.
Η βαθμολογία του ομίλου
1. Κροατία 19 (16-5)
2. Ελλάδα 18 (10-4)
3. Ισραήλ 13 (11-11)
4. Γεωργία 10 (6-7)
5. Λετονία 8 (7-10)
6. Μάλτα 1 (4-17)
** Κροατία, Ελλάδα, Λετονία και Μάλτα έχουν από οκτώ παιχνίδια
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]
- «Τρελάθηκε» ο Παρέδες στο τέλος: Έπιασε από τον λαιμό τον Γκαρσία και έριξε αγκωνιά στον Γκάβι (vid)
- Ποια είναι η Σαμπάνα Μαχμούντ η πιθανή υπουργός Οικονομικών του Μπέρναμ
- «Χρυσάφι» από τη FIFA στην Ισπανία – Πόσα χρήματα θα πάρει η «φούρια ρόχα» με την κατάκτηση του Μουντιάλ
- Αυτά μόνο η Ισπανία: Back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου για δεύτερη φορά στην ιστορία της
- Το δεύτερο Παγκόσμιο της Ισπανίας – Η χρυσή βίβλος των νικητών του Μουντιάλ
