
Μάρτυρες για τα στημένα Πατέρας και Ψωμιάδης
Ο Μάκης Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα ωστόσο συνεχίζει να αγνοείται. Παράλληλα, την Παρασκευή έχει κληθεί να καταθέσει μαζί με τον Νικόλα Πατέρα ως μάρτυρας για δύο ύποπτους αγώνες στου Αστέρα Τρίπολης.
Ο Μάκης Ψωμιάδης κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα ωστόσο συνεχίζει να αγνοείται. Παράλληλα, την Παρασκευή έχει κληθεί να καταθέσει μαζί με τον Νικόλα Πατέρα ως μάρτυρας για δύο ύποπτους αγώνες στου Αστέρα Τρίπολης.
Ο Αστέρας εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών για δύο ύποπτα ματς, τα οποία διεξήχθησαν τον περασμένο Μάρτιο με αντίπαλο την Καβάλα εκτός έδρας (νίκη Καβάλας) και το άλλο είναι επίσης εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου νικητής ήταν ο Αστέρας.
Οι διώξεις για τα δύο παιχνίδια βασίζονται σε συνομιλίες του Μάκη Ψωμιάδη με τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα.
Για τις συνομιλίες που περιλαμβάνονται στο πόρισμα της εισαγγελέως Πρωτοδικών, Πόπης Παπανδρέου, κλήθηκαν να παραστούν ως μάρτυρες οι: Νικόλας Πατέρας, Μάκης Ψωμιάδης (αναζητείται από την αστυνομία), Γιώργος Λιμπάντζης και Αλέξης Κούγιας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442