«Μια ακόμα ευκαιρία στην κυβέρνηση» δίνει ο Γ.Βούρος, διευκρινίζοντας ότι ψηφίζει το τέλος στα ακίνητα
Την πρόθεση του να δώσει «μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση», ψηφίζοντας απόψε στη Βουλή τη διάταξη για το τέλος ακινήτων, αποσαφηνίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος με γραπτή του δήλωση.
Την πρόθεση του να δώσει «μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση», ψηφίζοντας απόψε στη Βουλή τη διάταξη για το τέλος ακινήτων, αποσαφηνίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος με γραπτή του δήλωση.
Όπως αναφέρει ο βουλευτής: «ψηφίζω από καθαρό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πατρίδα μου. Δίνω μια ακόμη ευκαιρία στην κυβέρνηση να υλοποιήσει επιτέλους τις υποχρεώσεις που ανέλαβε αξιοποιώντας τις μέχρι τώρα ψήφους εμπιστοσύνης που της έχω προσφέρει. Ελπίζω από δω και πέρα, αυτή η κυβέρνηση να λειτουργήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο λαό, σε μένα και την ψήφο μου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φαράγγι του Βίκου: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης τουρίστριας από μονοπάτι (video)
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παραδοχή πρώην Αμερικανού πρέσβη: «Λυπάμαι, το Ιράν ξέρει καλύτερα τη διπλωματία από τη χώρα μου» – Η τακτική «Μοχάμεντ Άλι»
- Βουλή: Σε νέο κύκλο εσωστρέφειας η κυβέρνηση – Οι μεγάλες υποθέσεις που πολιορκούν το Μαξίμου
- Λουιζιάνα: Ένοπλος σκότωσε οκτώ παιδιά – Νεκρός και ο δράστης από πυρά της αστυνομίας
- Δύο μεγαθήρια «βλέπουν» τον Έμερι, αλλά η Άστον Βίλα δεν ανησυχεί
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3-0: Επιβλητική η «Ένωση», ακόμη πιο κοντά στον τίτλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/neom-SUIMrEKVOXc-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442