Μπάντοβιτς: «Ευθύνες στους παίκτες, ευθύνες και σε μένα»
Ιδιαίτερα βαρύ έχει γίνει το κλίμα στην Κέρκυρα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι «Φαίακες» υπέστησαν βαριά ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο μέσα στο ΕΑΚ και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο ΑΟΚ έχει μόνο μια ισοπαλία.
Ιδιαίτερα βαρύ έχει γίνει το κλίμα στην Κέρκυρα για τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Οι «Φαίακες» υπέστησαν βαριά ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο μέσα στο ΕΑΚ και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ο ΑΟΚ έχει μόνο μια ισοπαλία.
Η «καρέκλα» του Μπάντοβιτς τρίζει επικίνδυνα, κάτι που το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος. Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.
«Οι παίκτες μπορούν πολύ καλύτερα. Πρέπει και αυτοί να αναλάβουν κάποιες ευθύνες, όμως πρώτα από όλα τις αναλαμβάνω εγώ, γιατί εγώ είμαι ο προπονητής» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε:
«Ίσως τώρα χρειάζεται ένα σοκ η ομάδα για να αλλάξει η εικόνα, ίσως χρειάζεται και αλλαγή προπονητή. Όλα παίζουν τον ρόλο τους γι’ αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε. Ελπίζω στις επόμενες αγωνιστικές οι παίκτες να δείξουν αυτό που μπορούν».
Η Ρεάλ σχεδιάζει την επιστροφή των μουσικών εκδηλώσεων από τον Ιανουάριο του 2027, όπως αυτή του Αντρέα Μποτσέλι, μετά την κρίση θορύβου και τις αντιδράσεις των κατοίκων γύρω από το Μπερναμπέου.
Παρακολουθήστε βίντεο από την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ ενόψει του ισπανικού «εμφυλίου» με τη Βαλένθια στον μεγάλο, δεύτερο ημιτελικό του Final Four της Euroleague (22/5, 21:00).