Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην νίκη με 2-0 επί της Έβερτον. Ο Ιταλός, ο οποίος είχε βρει δίχτυα και μεσοβδόμαδα στο League Cup, λύτρωσε τους «πολίτες» ανοίγοντας το σκορ στο 68', ενώ είχε περάσει στο ματς 7 λεπτά νωρίτερα.
Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην νίκη με 2-0 επί της Έβερτον.
Ο Ιταλός, ο οποίος είχε βρει δίχτυα και μεσοβδόμαδα στο League Cup, λύτρωσε τους «πολίτες» ανοίγοντας το σκορ στο 68′, ενώ είχε περάσει στο ματς 7 λεπτά νωρίτερα.
Ο τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τζέιμς Μίλνερ στο 89′, με τον Άγγλο μέσο να έχει περάσει και αυτός στον αγωνιστικό χώρο 10 λεπτά νωρίτερα.
Ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε ξανά ως αλλαγή, ενώ η Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την πρώτη της απώλεια μια εβδομάδα πριν με την Φούλαμ.
Σε εξέλιξη η 6η αγωνιστική μπορείτε να την παρακολουθείσετε live από το sports.in.gr.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30