Ξαφνικό πρόβλημα με Τοτσέ στον Παναθηναϊκό
Ξαφνικό πρόβλημα με τον Τοτσέ προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης κι ως εκ τούτου αποχώρησε, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Ξαφνικό πρόβλημα με τον Τοτσέ προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προπόνησης κι ως εκ τούτου αποχώρησε, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.
Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, αν κι εφόσον οι ενοχλήσεις στο πόδι του έμπειρου επιθετικού δεν ξεπεραστούν.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Κοτσόλης, Καπίνο, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Γκέργκελι Ρούντολφ έκαναν αποθεραπεία. Οι προαναφερθέντες, με τους Καραγκούνη και Μπιάρσμιρ, αποκλείστηκαν από την αποστολή για το αυριανό φιλικό με την Καλλιθέα, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:45.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Το «ερυθρόλευκο» δείπνο και το τραγούδι του Σμαΐλοβιτς (vid)
- Ο Κάνααν και το σχόλιο για τον Παναθηναϊκό
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Ισπανία-Βέλγιο για το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442