Την πρόσληψη 1.329 αναπληρωτών δασκάλων ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας
Την πρόσληψη 1329 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Οι εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2011-2012, θα απασχοληθούν αποκλειστικά στα δημοτικά σχολεία και θα τους ανατεθούν 24 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα.
Την πρόσληψη 1329 αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές 525 εκπαιδευτικοί του κλάδου Καλλιτεχνικών, 365 του κλάδου Μουσικής, 396 του κλάδου Θεατρικών Σπουδών και 43 εκπαιδευτικοί του κλάδου Δραματικής Τέχνης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικοί αυτοί θα απασχοληθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2011-2012.
Οι προσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν αποκλειστικά στα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και θα τους ανατεθούν 24 ώρες διδασκαλίας την εβδομάδα.
Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν με απόφαση των διευθυντών των διευθύνσεων που προσλαμβάνονται σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής που προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους για το οποίο προσλαμβάνονται, συγκεκριμένα 2011-2012.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων