Στις τρεις αγωνιστικές μειώθηκε η ποινή του Μάκου από την UEFA
Κατά μία αγωνιστική μειώθηκε από τη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της UEFA η ποινή αποκλεισμού του Γρηγόρη Μάκου. Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του αγώνα ρεβάνς με τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τα προκριματικά του Europa League, θα εκτίσει τελικά τρεις αγωνιστικές, έναντι τεσσάρων που προέβλεπε η πρωτόδικη απόφαση, κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το εντός έδρας ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στις 3 Νοεμβρίου.
Κατά μία αγωνιστική μειώθηκε από τη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της UEFA η ποινή αποκλεισμού του Γρηγόρη Μάκου.
Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του αγώνα ρεβάνς με τη Ντιναμό Τιφλίδας, για τα προκριματικά του Europa League, θα εκτίσει τελικά τρεις αγωνιστικές, έναντι τεσσάρων που προέβλεπε η πρωτόδικη απόφαση, κι έτσι θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το εντός έδρας ματς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στις 3 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442