ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΨΥΧΗ, ΤΡΑΥΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» – 19.09.2011
το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας με θέμα: «Ψυχή, Τραύμα και Εξάρτηση», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βας. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα)
Ανοικτή εκδήλωση με θέμα Ψυχή, Τραύμα και Εξάρτηση από το ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία.
Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011 στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βας. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα) και θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ομιλητές όπως ο
David Deitch, Ομότιμος Καθηγητής Κλινικής Ψυχιατρικής στο Τμήμα Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια Liza Najavits, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.