Παίρνουμε αποφάσεις που οικοδομούν την Ελλάδα των 30 επόμενων ετών, λέει ο Μ. Χρυσοχοΐδης
«Είμαστε μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που λαμβάνει σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις, ιστορικού μεγέθους, που οικοδομούν την Ελλάδα των επόμενων 30 χρόνων», υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».
«Είμαστε μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση που λαμβάνει σημαντικές και δύσκολες αποφάσεις, ιστορικού μεγέθους, που οικοδομούν την Ελλάδα των επόμενων 30 χρόνων», υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει ότι έσπασε ο παραμορφωτικός καθρέπτης με οδυνηρές συνέπειες για όλους και μιλά για την «ελίτ της οικονομίας της φούσκας, της ευημερούσας οκνηρίας» που αποσπούσε πόρους και ευημερία με όχημα το «κράτος -πελάτη», χωρίς κανένα παραγωγικό αντίκρυσμα.
«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες» τους τελευταίους 20 μήνες, επισημαίνει ο υπουργός, ενώ κρατά αποστάσεις από τις δηλώσεις Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους και σημειώνει μεταξύ άλλων «η κρίση δεν είναι προϊόν των κακών Ελλήνων που πρέπει να τιμωρηθούν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κράξιμο» του Μπάρκλεϊ στους Μπακς: «Έχουν άθλιους τύπους στα αποδυτήρια» (vid)
- Βανδαλισμοί σε νηπιαγωγείο στον Άγιο Δημήτριο
- Δανάη Μπάρκα: Παντρεύεται τον αγαπημένο της Φάνη το καλοκαίρι;
- Εικόνες σοκ από τους βανδαλισμούς σε σχολείο της Γλυφάδας
- Κυψέλη: Μεγάλη αναστάτωση από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο βαν
- Super League: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play offs
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442