
Παπαδόπουλος και Μάντζαρης στη νίκη του ΟΣΦΠ επί του ΠΑΟΚ
Με νικητή τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ με 88-76 ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λιτόχωρο (σ.σ. το πρώτο μεταξύ τους τεστ την Τετάρτη είχε λήξει υπέρ του με 66-44). Για τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μάντζαρης.
Με νικητή τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ με 88-76 ολοκληρώθηκε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λιτόχωρο (σ.σ. το πρώτο μεταξύ τους τεστ την Τετάρτη είχε λήξει υπέρ του με 66-44).
Για τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μάντζαρης, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων», έχοντας ξεπεράσει το τράβηγμα που τον ταλαιπώρησε εσχάτως, έκανε ο Ρασάντ Ράιτ. Δε χρησιμοποιήθηκε, αντίθετα, από τον Σούλη Μαρκόπουλο ο Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.
Αμφότερες οι ομάδες, με την ολοκλήρωση του αγώνα, επέστρεψαν στις βάσεις τους.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 46-46, 61-67, 76-88.
ΠΑΟΚ: Γιαννακίδης 3, Στίγγερς 18, Καλαμπόκης 16, Αράπης, Ντικούδης 8, Καλαμπάκας 6, Ράιτ 6 (2), Καλλές 11, Βαρυτιμιάδης 3, Χρυσόπουλος 2, Λιάπης 3, Αμπαράς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χάινς 6, Λούκας 8, Χάουαρντ 10, Πελεκάνος 12 (2), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 18 (4), Γλυνιαδάκης 7, Πρίντεζης 9, Μάντζαρης 3, Κατσίβελης 8, Καμπούρης, Σακκελαρίου 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο

