Μετά τη διάθεση εξαιρετικά οικονομικών κινητών τηλεφώνων (€9,90), η Vodafone επεκτείνει τα αναμφισβήτητα δημοφιλή στους καιρούς που ζούμε «smart deals» της, στην κατηγορία των λεγόμενων και «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 89 ευρώ και δεν ξεπερνούν τα 149 ευρώ για κινητά με Android, τα οποία έχουν όλα Wi-Fi και υποστηρίζουν το γρήγορο 3G.

Συγκεκριμένα, σήμερα στα smart deals της Vodafone περιλαμβάνονται τέσσερα έξυπνα κινητά:

  • Vodafone Joy με 89€,
  • Vodafone Smart με 109€,
  • LG Optimus Me με 134,90€
  • Samsung Galaxy Mini με 149€.

Μάλιστα, το δίκτυο επιδοτεί την αγορά τους πλήρως στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited στα οποία προβλέπεται η χρήση του Διαδικτύου στην πάγια χρέωση (δεν νοείται smartphone χωρίς mobile Internet). Στο ακριβότερο smart deal, το πάγιο του προγράμματος στο οποίο η συσκευή, το Samsung Galaxy mini δίνεται δωρεάν έχει πάγιο 35 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνεται και κίνηση 100ΜΒ το μήνα (η προβλεπόμενη κίνηση αυξάνεται ικανοποιητικά στα 350ΜΒ και άνω, στα προγράμματα με πάγιο από 45 ευρώ και άνω).

Σε ό,τι αφορά τη χρήση του smartphone, η Vodafone διαθέτει υπηρεσία ελέγχου, με την οποία όταν καταναλωθεί το 80% του προπληρωμένου χρόνος ομιλίας, ή του προγράμματος Mobile Internet, ο χρήστης λαμβάνει δωρεάν SMS με το οποίο ενημερώνεται για το γεγονός.

In.gr Τεχνολογία