Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου με τον Αυστριακό καγκελάριο και τον πρόεδρο του Ισραήλ
Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.
Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες και τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν είχε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.
Με τον Αυστριακό καγκελάριο, ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, συζήτησε για την εφαρμογή της απόφασης των ηγετών της ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές, καθώς και να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
Συζήτησαν, επίσης, για το φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
Με τον Ισραηλινό πρόεδρο, ο πρωθυπουργός συζήτησε για την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών για την επίλυση του Μεσανατολικού, ενώ του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το θάνατο του αδελφού του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου