Στη Βουλή το σ/ν για την «εκδίκαση πράξεων διαφθοράς» πολιτικών προσώπων
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος δημοσίου συμφέροντος». Στόχος του σ/ν είναι επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να εκδικάζονται οι υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, κατά απόλυτη προτεραιότητα και μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο.
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος δημοσίου συμφέροντος».
Στόχος του σ/ν, όπως επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην αιτιολογική έκθεση, είναι επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να εκδικάζονται οι υποθέσεις που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, κατά απόλυτη προτεραιότητα και μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


