Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές που ξέσπασαν στον Κεφαλά Σπάρτης και στα Λυκόχια Αρκαδίας στο Μαίναλο. Πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται ακόμη στις δύο περιοχές για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες για να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές που ξέσπασαν στον Κεφαλά Σπάρτης και στα Λυκόχια Αρκαδίας, στο Μαίναλο.
Η φωτιά στον Κεφαλά Σπάρτης βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο, ενώ υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά στα Λυκόχια Αρκαδίας.
Δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται και στις δύο περιοχές, για πλήρη κατάσβεση και για τυχόν αναζωπυρώσεις.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).