Το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου η ομιλία και η συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο, στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ.
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στον ίδιο χώρο, στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ.
Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σαμαρά είναι υπό διαμόρφωση. Για την προετοιμασία της επίσκεψης,ο γραμματέας Οργανωτικού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Ζωντανός είχε συσκέψεις στη Θεσσαλονίκη με στελέχη του κόμματος από τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Ζωντανός παρουσίασε στα στελέχη το αρχικό πλάνο για την καλύτερη δομή οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο θα συζητηθεί διεξοδικά τους επόμενους μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- Akylas: Με την ελληνική σημαία έφυγε για τη Βιέννη
- Πρωτομαγιά: το κόκκινο νήμα του αγώνα, της θυσίας και της αξιοπρέπειας
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι
- «Η Κυρά της Ρω»: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Φιλίπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442