Οριστικά παίκτης του ΠΑΟ ο Γκέργκελι, επέστρεψε ο Μελίσσης
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού Ρούντολφ Γκέργκελι από τη Τζένοα καθώς άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του παίκτη, ο οποίος κάνει προετοιμασία με την Εθνική, για να αποσπάσει την υπογραφή του. Το ιατρικό κομμάτι έχει διευθετηθεί και έτσι στον ΠΑΟ τρέχουν για να προλάβουν τη διορία της ΕΠΟ για της μεταγραφές. Επιστρέφει με μειωμένες αποδοχές ο Μελίσσης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού Ρούντολφ Γκέργκελι από τη Τζένοα, καθώς άνθρωπος της ομάδας που βρέθηκε στην πατρίδα του παίκτη, ο οποίος κάνει προετοιμασία με την εθνική, απέσπασε την υπογραφή του και έφερε εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα. Το ιατρικό κομμάτι έχει διευθετηθεί και έτσι στον ΠΑΟ το μόνο που απέμενε ήταν να προλάβουν τη διορία της ΕΠΟ.
Ο 26χρονος επιθετικός θα έρθει στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση αυτή.
Η Τζένοα έχει ήδη στείλει στον Παναθηναϊκό τους ιατρικούς φακέλους του Ούγγρου επιθετικού που δείχνουν ότι είναι «καθαρός» και δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Έτσι, οι «πράσινοι» προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ταχύτατο επιθετικό, κάτι, που φάνηκε να λείπει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με εξαίρεση τον Κουίνσι.
Επιστρέφει με μειωμένες αποδοχές ο Μελίσσης
Εξάλλου, ένα ακόμη «νέο» πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού από την Πέμπτη, με τον Χρήστο Μελίσση να επανεντάσσεται στο ρόστερ.
Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με τους ανθρώπους των «πράσινων», δέχθηκε μείωση αποδοχών που φτάνει το 40%, αφού οι ετήσιες αποδοχές του Μελίσση ήταν ως τώρα 350 χιλιάδες ευρώ, ενώ για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012) θα πάρει 210 χιλιάδες.
Πλέον θα ξεκινήσει από την Πέμπτη ειδικό πρόγραμμα, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να πείσει τον Ζεσουάλντο Φερέιρα ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Ο Δουβίκας είναι δεύτερος σκόρερ στη Serie A, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους
- Σοκ σε Τότεναμ και εθνική Ολλανδίας: Ρήξη χιαστού ο Τσάβι Σίμονς, χάνει το Μουντιάλ
- Ο ΟΦΗ φέρνει νέα δεδομένα στην Ευρώπη: Το σενάριο για 5/5 την επόμενη σεζόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442