Αδιέξοδη η συνάντηση μεταξύ διοίκησης και ΟΜΕ-ΟΤΕ για το πλεονάζον προσωπικό
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πολλοστή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και αντιπροσωπείας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, με αντικείμενο την τύχη των περίπου 300 υπαλλήλων του Οργανισμού που πλεονάζουν από το κλείσιμο των κατά τόπους καταστημάτων του ΟΤΕ. Την ίδια ώρα, σε στασιμότητα βρίσκονται άλλα μείζονα προβλήματα που αφορούν τον ΟΤΕ και τους εργαζόμενους, όπως η υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θέμα το οποίο έχει τελματώσει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.
Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πολλοστή συνάντηση μεταξύ της διοίκησης του ΟΤΕ και αντιπροσωπείας της ΟΜΕ-ΟΤΕ, με αντικείμενο την τύχη των περίπου 300 υπαλλήλων του Οργανισμού που πλεονάζουν από το κλείσιμο των κατά τόπους καταστημάτων του ΟΤΕ.
Οι υπάλληλοι αυτοί δεν απολύονται, αλλά μετατίθενται σε άλλες υπηρεσίες, οι 100 εντός της πόλης που υπηρετούν μέχρι σήμερα και οι 200 σε άλλη πόλη.
Η συζήτηση για το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει από τις 7 Ιουλίου και ακόμη δεν υπήρξε συμφωνία, καθώς, σύμφωνα με τη διοίκηση του ΟΤΕ οι συνδικαλιστές της ΟΜΕ-ΟΤΕ δεν έχουν ακόμη καταθέσει τις δικές τους προτάσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν ενημερωθεί πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την τύχη των συγκεκριμένων υπαλλήλων.
Την ίδια ώρα, σε στασιμότητα βρίσκονται άλλα μείζονα προβλήματα που αφορούν τον ΟΤΕ και τους εργαζόμενους, όπως η υπογραφή της Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, θέμα το οποίο έχει τελματώσει εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες.
Όπως έγινε γνωστό, στη σημερινή συνάντηση η διοίκηση κατέστησε σαφές προς την ΟΜΕ-ΟΤΕ ότι θα περιμένει τις προτάσεις της μέχρι την Τετάρτη 31 του μηνός.
Την ίδια ημερομηνία οι συνδικαλιστές θα πρέπει να ενημερώσουν τη διοίκηση το πότε θα καταθέσουν και τις προτάσεις τους για τη ΣΣΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουτιά στις παγκόσμιες αγορές μετά τις δηλώσεις Τραμπ στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Καραθανασόπουλος: Απαράδεκτες μεθοδεύσεις από την κυβέρνηση για να εμποδίσει την κλήτευση Δημητριάδη – Ντίλιαν στην Επιτροπή
- Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής: Πραξικοπηματικό «όχι» της πλειοψηφίας για κλήση στην επιτροπή Θεσμών των Δημητριάδη και Ντίλιαν
- HELLENiQ ENERGY: Οι ΑΠΕ ως μοχλός βιώσιμης ανάπτυξης και ενεργειακού μετασχηματισμού
- Μπαρτζώκας: «Όπου πηγαίνω μου λένε, πάμε για το 5ο ευρωπαϊκό»
- Ιταλία: Το κόμμα της Μελόνι προτείνει την άμεση απέλαση των αλλοδαπών παραβατών
- Φωτιές: Δύο πύρινα μέτωπα σε Λάρισα και Κιλκίς – Σηκώθηκαν εναέρια
- H οφθαλμαπάτη των «αόρατων» παπουτσιών: Ούτε σανδάλια, ούτε μπαλαρίνες – Τι είναι;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442