Νίκη βάλσαμο για τον Φερέιρα, «χάσαμε τη ψυχραιμία μας» λέει ο Μπάντοβιτς
Ανακουφιστική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Νικήσαμε δίκαια και το αποτέλεσμα θα μας δώσει μία ηρεμία» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε πως η Κέρκυρα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά έχασε τη ψυχραιμία της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κοτσόλης: «Να δίνουμε χαρές στον κόσμο».
Ανακουφιστική ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. «Νικήσαμε δίκαια και το αποτέλεσμα θα μας δώσει μία ηρεμία» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Ειδικότερα, ο Πορτογάλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ηταν δύσκολο γιατί η ομάδα ερχόταν από δυσμενή αποτελέσματα στους προηγούμενους αγώνες. Παίξαμε καλύτερα στην επανάληψη. Οι παίκτες έκαναν ότι έπρεπε για τη νίκη.
» Από αύριο επτά παίκτες δεν θα είναι στις προπονήσεις λόγω των Εθνικών. Θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να δουλέψουμε με τους παίκτες που ήρθαν πρόσφατα και να βελτιώσουμε τις ικανότητες άλλων παικτών. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τον επαγγελματισμό τους. Τώρα θα έχουμε χρόνο να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση μας.
» Όταν νικάς τα ματς εξελίσσονται καλύτερα και σου δίνουν χρόνο για να δουλέψεις. Αυτό είναι υπέρ μας. Όταν υπάρχει πίεση, μπορεί και οι καλοί ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να αποδώσουν. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και αρχίζουμε το πρωτάθλημα με το δεξί. Αυτό είναι το σημαντικό».
Μπάντοβιτς: «Χάσαμε την ηρεμία μας»
Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε πως η Κέρκυρα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αλλά έχασε τη ψυχραιμία της όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ.
«Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ημασταν καλοί πιέζαμε ψηλά, όπως και ο Παναθηναϊκός. Μετά το γκολ χάσαμε την ηρεμία μας, όμως στη συνέχεια πιέσαμε. Αξίζαμε κάτι περισσότερο, αλλά συνεχίζουμε γιατί στόχος μας είναι η διάρκεια» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Κέρκυρας.
Κοτσόλης: «Να δίνουμε χαρές στον κόσμο»
«Όπως είχα πει και μετά το ματς με την Μακάμπι, βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή και στρεφόμαστε πλέον στους εγχώριους στόχους» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κοτσόλης.
Και πρόσθεσε:
«Συνεχίζουμε συσπειρωμένοι για να φέρουμε ξανά τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Καθημερινά προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που να δίνει χαρές στον κόσμο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (4/6): Δράση με Σουηδία – Ελλάδα και φιλικά ματς ενόψει Μουντιάλ
- «Δεν χρειάζεται σχόλιο»: To βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το φάουλ του Ναν στο τέλος (vid)
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442