
«Σκοπιμότητες που υποδεικνύουν την εκκίνηση» λέει ο Παναθηναϊκός
Μετά την ανακοίνωση της Ξάνθης που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής και στην οποία παρακινούσε και τις υπόλοιπες ΠΑΕ να λάβουν θέση κατά της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε δική της ανακοίνωση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έκανε λόγο για σκοπιμότητες που υποδεικνύουν την εκκίνηση!
Μετά την ανακοίνωση της Ξάνθης που εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής και στην οποία παρακινούσε και τις υπόλοιπες ΠΑΕ να λάβουν θέση κατά της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε δική της ανακοίνωση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έκανε λόγο για σκοπιμότητες που υποδεικνύουν την εκκίνηση!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει ήδη εκφράσει την θέση της, με ανακοίνωσή της την Τετάρτη 24/8, τόσο για την διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης της Super League για την έναρξη του Πρωταθλήματος όσο και για την ουσία του θέματος, θέση με την οποία έρχεται να συμπορευτεί η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ.
Πράγματι αντιλαμβανόμαστε ποιες είναι οι σκοπιμότητες που υποδεικνύουν την εκκίνηση του Πρωταθλήματος, αλλά ορισμένες φορές η διασφάλιση των βασικών αρχών της διαφάνειας και της ισονομίας, ίσως είναι προτιμότερο να προτάσσονται έναντι εμπορικών ή άλλων αναγκαιοτήτων.
Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή, εφόσον τηρηθεί το μέχρι σήμερα ισχύον πρόγραμμα. Αλλά, είναι προφανές πλέον, ότι οι εξελίξεις έχουν αλλάξει σημαντικά τα δεδομένα και το περιβάλλον μέσα στο οποίο πάρθηκαν οι προηγούμενες αποφάσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υδατοκαλλιέργεια: Στο 1 εκατ. τόνους η παραγωγή στην ΕΕ αξίας 4,6 δισ. ευρώ – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Δημιουργία παραποτάμιου πάρκου έκτασης 60 στρεμμάτων
- «Κράξιμο» από τον Νέβιλ: «Στην Τσέλσι δεν ξέρουν τι κάνουν»
- ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κοβέσι: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα στη διαφθορά και στην ανυποληψία
- Η κόρη του Eminem μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης της
- Αλέξης Τσίπρας στο φόρουμ των Δελφών: Δεν ζούμε πλέον σε κανονική χώρα, ο Μητσοτάκης έπρεπε να είχε παραιτηθεί – Έχω χρέος να συμβάλλω στην επιστροφή της σταθερότητας

