Eπιστρέφει από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
Επανέρχεται από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος). Τα όρια του Δακτυλίου ορίζονται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη- Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Α.Φραντζή-Λ.Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ι.Οδός-Κωνσταντινουπόλεως - Αχιλλέως-Πλ.Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας.
Επανέρχεται από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο Κέντρο της Αθήνας (Δακτύλιος).
Τα όρια του Δακτυλίου ορίζονται από τις εξής οδούς και λεωφόρους: Αλεξάνδρας-Ζαχάρωφ-Μεσογείων-Φειδιππίδου-Μιχαλακοπούλου-Σπ.Μερκούρη- Βρυάξιδος-Υμηττού-Ηλ.Ηλιού-Α.Φραντζή-Λ.Συγγρού-Χαμοστέρνας-Πειραιώς-Ι.Οδός-Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως-Πλ.Καραϊσκάκη-Καρόλου-Μάρνη-28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)- Αλεξάνδρας.
Στις οριακές λεωφόρους και οδούς του Δακτυλίου το μέτρο δεν ισχύει.
Στις Οδούς και Λεωφόρους που περικλείονται από το Δακτύλιο επιτρέπεται μόνο η εκ περιτροπής κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων, καθώς και των ΙΧΦ αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης με μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος μέχρι 2,2 τόνους, με βάση το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας τους (μονά – ζυγά).
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής