O Μάκης Βολτυράκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος. Παράλληλα, ο κ. Βολτυράκης θα έχει την ευθύνη και της ομάδας νέων-ανδρών του Ν.Ο.Χ».
O Μάκης Βολτυράκης είναι ο νέος προπονητής της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως ανακοίνωσε ο όμιλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης αναλαμβάνει ο Μάκης Βολτυράκης. Στο πρόσωπο του καταξιωμένου Χανιώτη τεχνικού, η διοίκηση αναγνωρίζει τη διάθεση για προσφορά και ότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή επιλογή που θα μπορούσε να υπάρξει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Παράλληλα, ο κ. Βολτυράκης θα έχει την ευθύνη και της ομάδας νέων-ανδρών του Ν.Ο.Χ».
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.