ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League, αφού έστω και δύσκολα απέσπασαν τις ισοπαλίες που χρειάζονταν σε Γεωργία και Ουκρανία αντίστοιχα. Ο «Δικέφαλος» του Νότου πήρε το 1-1 στην παράταση απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκούντγιονσεν και εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Εκείνος του Βορρά, αν και βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 44', κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον Μπαλάφα. Και φτάνουμε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού που όντας... ακέφαλος διοικητικά, σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και τελικά το... γύρισε σε 2-1, αποτέλεσμα πολύ «φτωχό» για να ανατρέψει το 3-0 του Τελ Αβίβ. Το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια στις κερκίδες και διακοπές στον αγωνιστικό χώρο. Την Παρασκευή (14:00) η κλήρωση των ομίλων. Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων.
1-1 στην παράταση απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκούντγιονσεν και εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Εκείνος του Βορρά, αν και βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 44', κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον Μπαλάφα. Και φτάνουμε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού που όντας... ακέφαλος διοικητικά, σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και τελικά το... γύρισε σε 2-1, αποτέλεσμα πολύ «φτωχό» για να ανατρέψει το 3-0 του Τελ Αβίβ. Το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια στις κερκίδες και διακοπές στον αγωνιστικό χώρο. Την Παρασκευή (14:00) η κλήρωση των ομίλων. Οι πιθανοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων. &source=in.gr">
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League, αφού έστω και δύσκολα απέσπασαν τις ισοπαλίες που χρειάζονταν σε Γεωργία και Ουκρανία αντίστοιχα. Ο «Δικέφαλος» του Νότου πήρε το 1-1 στην παράταση απέναντι στη Ντιναμό Τιφλίδας χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκούντγιονσεν και εκτέλεσε ο Λεονάρντο. Εκείνος του Βορρά, αν και βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 44′, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον Μπαλάφα.
Και φτάνουμε στον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού που όντας… ακέφαλος διοικητικά, σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και τελικά το… γύρισε σε 2-1, αποτέλεσμα πολύ «φτωχό» για να ανατρέψει το 3-0 του Τελ Αβίβ. Το ματς σημαδεύτηκε από επεισόδια στις κερκίδες και διακοπές στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας θα τοποθετηθεί η ΑΕΚ στην κλήρωση των ομίλων του Europa league (Παρασκευή, 14:00). Πριν τους αγώνες των πλέι οφ, η ελληνική ομάδα βρισκόταν στη δεύτερη θέση του τρίτου γκρουπ, αλλά οι αποκλεισμοί αρκετών ομάδων που βρίσκονταν πιο ψηλά στην κατάταξη της UEFA, την… εκτόξευσαν βαθμολογικά. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βρίσκεται στο τρίτο γκρουπ, ενώ αρχικά είχε τοποθετηθεί στο τέταρτο και τελευταίο.
Οι ομάδες που θα μπουν αύριο στην κληρωτίδα της UEFA για τους ομίλους του Europa League
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.