
Οι κινέζοι παραδέχονται πως χακεύουν αμερικανικά πανεπιστήμια
Και τώρα τι κάνουμε;
Μην νομίζετε φυσικά πως βγήκε κάποιος αξιωματούχος και αναγνώρισε το γεγονός. Έγινε όμως κάτι ακόμη πιο αποκαλυπτικό.
Σε ένα κρατικό ντοκιμαντέρ για τις ικανότητες του κινεζικού στρατού υπάρχει ένα απόσπασμα 6 δευτερολέπτων όπου οι ένοπλες δυνάμεις επιτίθενται σε έναν υπολογιστή της θρησκευτικής αίρεσης Falun Gong που βρίσκεται υπό διωγμό στη χώρα.
Για να πραγματοποιηθεί η επίθεση χρησιμοποιείται ένας τρίτος υπολογιστής ο οποίος βρίσκεται υπό τον έλεγχο των κινέζων στρατιωτικών (κατά το κοινός λεγόμενο τον έχουν χακέψει).
Δυστυχώς γι’ αυτούς είναι ορατή στην οθόνη και η ip διεύθυνσή του η οποία είναι η 138.26.72.17, που ανήκει στο University of Alabama στις ΗΠΑ.
Να λοιπόν που από τα πιο επίσημα χείλη (την προπαγάνδα του ίδιου του κινεζικού κράτους) γίνεται αποδεκτό πως η χώρα πράγματι επιτίθεται και αποκτά τον έλεγχο υπολογιστών ξένων χωρών.
Και τώρα τι κάνουμε;
http://www.geek.com/articles/news/china-airs-documentary-proving-military-university-is-hacking-u-s-targets-20110822/
Γιώργος Επιτήδειος
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες
- Χάος στο Παρίσι, επεισόδια οπαδών της Παρί Σεν Ζερμαίν με αστυνομικούς [video]
