Φιλική νίκη της εθνικής βόλεϊ, 3-2 την Τουρκία
Η εθνική ανδρών βόλεϊ επικράτησε με 3-2 (25-23, 15-25, 21-25, 25-22, 15-12) σετ της Τουρκίας στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στο «Μπουρχάν Φελέκ» της Κωνσταντινούπολης.
Η εθνική ανδρών βόλεϊ επικράτησε με 3-2 (25-23, 15-25, 21-25, 25-22, 15-12) σετ της Τουρκίας στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους στο «Μπουρχάν Φελέκ» της Κωνσταντινούπολης.
Η Εθνική αν και προηγήθηκε 1-0 στα σετ στη συνέχεια βρέθηκε να χάνει και τελικά ισοφάρισε σε 2-2 για να οδηγηθεί το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη ήταν λίγο πιο ψύχραιμοι από τους αντιπάλους τους και τελικά πήραν τη νίκη.
Ελλάδα (Λεώνης): Κουρνέτας, Καριπίδης 11 (10/12 επ., 69% υπ., 1 μπλοκ), Φράγκος 11 (1 άσος, 10/23 επ., 62% υπ.), Ρουμελιώτης 18 (17/32 επ., 1 μπλοκ), Σμαραγδής 13 (1 άσος, 11/16 επ., 1 μπλοκ), Πετρέας 8 (6/12 επ., 2 μπλοκ), Στεφάνου (λ., 93% υπ. / Παπαδημητρίου λ.), Λάππας 3 (3/11 επ., 57% υπ.), Σαρικεΐσογλου, Ασπιώτης, Προύσαλης, Πελεκούδας.
Την Κυριακή στις 17:00 θα διεξαχθεί η «ρεβάνς» και η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 11:25 και από εκεί θα μεταβεί ξανά στο Πήλιο για τη συνέχεια της προετοιμασίας της εν όψει των αγώνων με τη Βοσνία (3-4 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα) για το προολυμπιακό τουρνουά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγόπουλος: «Με λοιδορούν… Θα μιλήσω δημοσίως τις προσεχείς ημέρες»
- ΠΑΓΝΗ: Γιατί μειώνει στο 50% τις αιμοδοσίες
- Super Bowl LX: Λάνθιμος, εταιρικοί πόλεμοι, AI και το σκάνδαλο Έπσταϊν στο πιο ακριβό prime time
- «Φραπές»: Ποινική δίωξη για απείθεια στην Εξεταστική – Στις 30 Μαρτίου θα κάτσει στο εδώλιο
- Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Καλάμπρια, «τρέχει» για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ
- Ραγδαία αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο

