Μόνο τα νέα ασυνήθιστα ακόμη στις συμβάσεις του κόσμου μυαλά μπορούν να δουν το περιβάλλον γύρω μας με άλλο μάτι. Ο 13χρονος Aidan Dwyer είναι ένα από αυτά τα νέα μυαλά.
Αντί να αρκεστεί στον συνηθισμένο τρόπο παράταξης των φωτοβολταϊκών το ένα δίπλα στο άλλο όπως κάνουν όλοι μελέτησε την κατανομή των κλαδιών των δένδρων που καλύπτονται και αυτά από μικρά ηλιακά εργοστάσια (τα φύλλα).
Έτσι ανακάλυψε (και πατεντάρισε την ιδέα) πως αν τα φωτοβολταϊκά τοποθετηθούν με την ίδια ακολουθία που χρησιμοποιούν και τα δένδρα (την ακολουθία Fibonacci) η απόδοσή τους αυξάνει κατά 20-50% ανάλογα με την περίσταση.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.