Με τετράθυρο coupe η ΚIA στην Φρανκφούρτη
Ένα εντυπωσιακό -σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον- τετράθυρο coupe πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Φρανκφούρτη η KIA.
Τις πρώτες φωτογραφίες ενός εντυπωσιακού concept car έδωσε στη δημοσιότητα η KIA, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα τετράθυρο και τετραθέσιο coupe, με κίνηση στους πίσω τροχούς, που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του Peter Schreyer.
Ο τελευταίος δήλωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της κορεατικής φίρμας, εκπέμποντας από όποια πλευρά και αν το κοιτάξει κανείς ενέργεια.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο concept car της ΚIA θα ανακοινωθούν στην 64η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 15 Σεπτεμβρίου.
auto.in.gr
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)
- Ηλεκτρονικές απάτες με πλαστά εισιτήρια για το Μουντιάλ και email-παγίδες
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ 86-82: Οι Μαδριλένοι έκαναν το πρώτο βήμα, πλήγμα με Ταβάρες


