Ο Ματίας Σμόντις προτάθηκε στον Ολυμπιακό και αποτελεί μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση γις τους «ερυθρόλευκους».
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Σλοβένος πάουερ φόργουορντ αποχώρησε ύστερα από έξι χρόνια από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αναζητεί πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από προβλήματα στη μέση, προ διετίας μάλιστα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο εάν αποδειχθεί πως είναι υγιής οι Πειραιώτες δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.
Άλλη μία απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό, βέβαια, είναι να ελευθερωθεί και θέση κοινοτικού στο ρόστερ, κάτι που θα γίνει μόνο εάν αποχωρήσει ο Ζόραν Έρτσεγκ.
Ο Σμόντις, πάντως, βρίσκεται στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων, όπως η Κρκα Νόβο Μέστο και η πρωταθλήτρια Κροατίας, Τσεντεβίτα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ξέσπασε ο Εργκίν Αταμάν κατά του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι, μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του τελευταίου που ακολούθησαν τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια – «Θα φύγω όταν μου το πει ο Γιαννακόπουλος», είπε για το μέλλον του ο Τούρκος τεχνικός.
LIVE: Άστον Βίλα – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Λίβερπουλ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό απο τη Βαλένθια και δήλωσε ικανοποιημένος με την πορεία του Παναθηναϊκού συνολικά την τελευταία τριετία...