Πολύ δύσκολα θα προλάβει την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Εuropa League με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ματίας Μπίαρσμιρ. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Κυριακής, δεν πήρε μέρος ούτε στο πρόγραμμα της Δευτέρας.
Πολύ δύσκολα θα προλάβει την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Europa League με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ματίας Μπίαρσμιρ.
Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση της Κυριακής, δεν πήρε μέρος ούτε στο πρόγραμμα της Δευτέρας (υποβλήθηκε σε θεραπεία), οπότε όλα δείχνουν ότι μόνο με θαύμα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης.
Οι υπόλοιποι «πράσινοι», πλην του τραυματία Στέργου Μαρίνου, ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα, που περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο δόθηκε έμφαση στην τακτική.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.