Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος στην «ομάδα του λαού» θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Έλληνας γκαρντ ήρθε σε συμφωνία για έναν χρόνο με τους Ισραηλινούς οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του ενώ του ετοίμασαν και ένα βίντεο στο οποίο τον καλωσορίζουν στην ομάδα.
Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος στην «ομάδα του λαού» θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Ο Έλληνας γκαρντ ήρθε σε συμφωνία για έναν χρόνο με τους Ισραηλινούς οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του ενώ του ετοίμασαν και ένα βίντεο στο οποίο τον καλωσορίζουν στην ομάδα.
Η ανακοίνωση της Μακάμπι:
«Η Μακάμπι ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υπογραφή του Έλληνα σούπερ σταρ Θοδωρή Παπαλουκά για ένα χρόνο. Ο Παπαλουκάς θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη και είναι ένας πραγματικός ηγέτης».
Ο Παπαλουκάς είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, ενώ στη Μακάμπι θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Νέστορας Κόμματος.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!
Ο Λανουά που πέρασε από την Θεσσαλονίκη αλλά απέφυγε να πάει στην Τούμπα, όρισε σε κομβικό αγώνα της Super League έναν ρέφερι που ερευνάται για το σκάνδαλο «Calciopolis 2.0» και έκανε κακή διαιτησία.