Στον εσωτερικό δανεισμό στρέφεται η κυπριακή κυβέρνηση
Στον εσωτερικό δανεισμό στρέφεται η Κύπρος μετά την διαδοχική υποβάθμισή της από τους τρεις μεγάλους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης, όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κίκης Καζαμίας. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα εξεταστούν και άλλες επιλογές. Πάντως ο κ. Καζαμίας χαρακτήρισε τις κινήσεις των οίκων αξιολόγησης υπερβολικές και αδικαιολόγητες, που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά στοιχεία.
Στον εσωτερικό δανεισμό στρέφεται η Κύπρος μετά την διαδοχική υποβάθμισή της από τους τρεις μεγάλους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.
Ο νέος υπουργός Οικονομικών της χώρας Κίκης Καζαμίας δήλωσε την Πέμπτη -όπως αναφέρει το Reuters- ότι η χώρα θα στραφεί προς το παρόν στην εγχώρια αγορά για δανεισμό.
Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι θα εξετάσει και άλλες επιλογές.
Πάντως ο κ. Καζαμίας χαρακτήρισε τις κινήσεις των οίκων αξιολόγησης υπερβολικές και αδικαιολόγητες, που δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά στοιχεία.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.