Το σίριαλ με την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Η Άρσεναλ απέρριψε τελικά την πρόταση ύψους 38 εκατ. ευρώ που είχαν προσφέρει οι «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με τα ΜΜΕ σε Αγγλία και Ισπανία, ο Σταν Κροένκε μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας ήταν παρών στη σύσκεψη για να συζητηθεί η πρόταση της Μπαρτσελόνα και δεν αποδέχθηκε την πώληση του Φάμπρεγκας. Η Άρσεναλ επιμένει στα 45 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον αρχηγό της, ένα ποσό που δύσκολα θα το προσφέρει η Μπαρτσελόνα, έχοντας ήδη ξοδέψει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.