Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
weather-icon 25o
Μετά τον Πούτιν, και ο Τσάβες χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ «παράσιτο» της παγκόσμιας οικονομίας

Μετά τον Πούτιν, και ο Τσάβες χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ «παράσιτο» της παγκόσμιας οικονομίας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας», απηχώντας δήλωση που είχε κάνει την Δευτέρα ο «φίλος του», όπως τον χαρακτήρισε, Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας», απηχώντας δήλωση που είχε κάνει την Δευτέρα ο «φίλος του», όπως τον χαρακτήρισε, Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Συντάσσομαι με αυτό που είπε ο φίλος μας, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν: οι ΗΠΑ είναι ένα πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας» έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τσάβες.

Την Δευτέρα ο Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι «παρασιτούν» σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας με το χρέος τους, λέγοντας ότι η χώρα «ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του φορτίου (του χρέους) στην παγκόσμια οικονομία».

Ο Ούγκο Τσάβες δήλωσε, μάλιστα, στην κρατική τηλεόραση VTV ότι θα τηλεφωνήσει στον Βλ.Πούτιν για να του εκφράσει την υποστήριξή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
Cookies