Μπορεί η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών να είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, ωστόσο το ελληνικό πόλο πλήττεται άμεσα από την οικονομική κρίση και η εκπροσώπησή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν θα είναι... λειψή. Έτσι, εκτός Ευρώπης αποφάσισαν να μείνουν ο Παναθηναϊκός στους άνδρες και οι Ηρακλής, Εθνικός στις γυναίκες.
Μπορεί η εθνική μας ομάδα πόλο των γυναικών να είναι η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, ωστόσο το ελληνικό πόλο πλήττεται άμεσα από την οικονομική κρίση και η εκπροσώπησή του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν θα είναι… λειψή. Έτσι, εκτός Ευρώπης αποφάσισαν να μείνουν ο Παναθηναϊκός στους άνδρες και οι Ηρακλής, Εθνικός στις γυναίκες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί στα Κύπελλα Ευρώπης ως εξής:
Champions League ανδρών: Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη
Europa Cup ανδρών: Πανιώνιος, Χίος
Champions Cup γυναικών: Βουλιαγμένη
LEN Trophy γυναικών: Ολυμπιακός (επέλεξε τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση μολονότι πρωταθλητής)
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.