
Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Νικ Καλάθης
Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Νικ Καλάθης, ο ποιος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για να διευκρινιστεί το πότε θα αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις. Τον ομογενή πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πατέρας του Τζον Καλάθης και μέλη από το ιατρικό τιμ της Εθνικής ομάδας.
Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Νικ Καλάθης, ο ποιος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για να διευκρινιστεί το πότε θα αρχίσει και πάλι τις προπονήσεις.
Τον ομογενή πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πατέρας του Τζον Καλάθης και μέλη από το ιατρικό τιμ της Εθνικής ομάδας.
Το απόγευμα ο Καλάθης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για τις οποίες αγωνιά και ο Παναθηναϊκός και αν όλα πάνε καλά, θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




