Πορεία προς το Δημαρχείο Αθηναίων πραγματοποίησαν «Αγανακτισμένοι»
Επανεμφάνιση έκαναν οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. Το απόγευμα της Δευτέρας πορεύτηκαν πορεύτηκαν από το Σύνταγμα προς το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, μέσω των οδών Ερμού και Αθηνάς, διαδηλώνοντας για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να απομακρυνθούν οι σκηνές τους από την πλατεία Συντάγματος.
Επανεμφάνιση έκαναν οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα. Το απόγευμα της Δευτέρας πορεύτηκαν πορεύτηκαν από το Σύνταγμα προς το Δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, μέσω των οδών Ερμού και Αθηνάς, διαδηλώνοντας για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να απομακρυνθούν οι σκηνές τους από την πλατεία Συντάγματος.
Σημειώνοντας ότι θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να «επανεγκατασταθούν» στο Σύνταγμα, οι «Αγανακτισμένοι» της Αθήνας, αποχώρησαν από το Δημαρχείο και επέστρεψαν στο Σύνταγμα για να συζητήσουν την πορεία των δράσεων τους.
Κατά τη συνέλευση αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις και έτσι την Τετάρτη και την Κυριακή το βράδυ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να γίνει διαβούλευση.
Ο Δήμος Αθηναίων σε ανακοίνωσή του επαναλαμβάνει ότι «δεν αντιδικεί με το κίνημα των «αγανακτισμένων» και τονίζει πως «το δικαίωμα του να συνέρχονται οι άνθρωποι ομαδικά σε δημόσιους χώρους και να διαδηλώνουν τις απόψεις τους είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.»
Υπάρχει όμως διάκριση, αναφέρει ο Δήμος, «ανάμεσα στο δικαίωμα της διαδήλωσης που μπορεί να είναι σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις και καθημερινό και στο ίδιο σημείο (όπως έκαναν οι «αγανακτισμένοι»), και στο «δικαίωμα» της κατασκήνωσης σε δημόσιους χώρους με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση της λειτουργίας της πόλης».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα