Ενιαία φωνή για να πετύχει η διάσωση της Ελλάδας, ζητά από την ΕΕ η Λαγκάρντ
Να μιλούν με ενιαία φωνή και να ακολουθήσουν πιστά τη συμφωνία που αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, ζητά με συνέντευξή της στους Financial Times η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι δημόσιες συγκρούσεις μεταξύ υπουργών της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δημιούργησαν σύγχυση στις αγορές.
Να μιλούν με ενιαία φωνή και να ακολουθήσουν πιστά τη συμφωνία που αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες για το νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας, ζητά με συνέντευξή της στους Financial Times η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.
Η Ευρώπη πρέπει να σταματήσει τους διαπληκτισμούς για να μιλά με ενιαία φωνή, προκειμένου η νέα συμφωνία για τη διάσωση της Ελλάδας να έχει αποτελέσματα, αναφέρει.
Η ίδια υποστηρίζει ότι οι δημόσιες συγκρούσεις μεταξύ υπουργών της Ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δημιούργησαν σύγχυση στις αγορές.
«Δεν υπήρχε συνεννόηση, δεν μιλούσαμε με ενιαία φωνή» τονίζει η Λαγκάρντ, η οποία πριν αναλάβει την ηγεσία του ΔΝΤ κατείχε τη θέση της υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας.
Σπεύδει, πάντως, να υπερασπιστεί τους χειρισμούς της Ευρωζώνης για την κρίση στην ελληνική οικονομία, ενώ απορρίπτει την κριτική όσων υποστήριζαν ότι θα ήταν προκατειλημμένη απέναντι στην Ευρώπη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.