
«Όχι» του ανακριτή στην αίτηση του Μπέου για αποφυλάκιση
Αρνητική απάντηση έδωσε ο 9ος Τακτικός Ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των «στημένων αγώνων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος. Με διάταξή του ο κ. Κασσίμης αρνήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με όρους, μη δεχόμενος τους λόγους που επικαλείται ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού Βόλου -ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ή διάπραξης νέων αδικημάτων κ.α.- για την αποφυλάκισή του.
Αρνητική απάντηση έδωσε ο 9ος Τακτικός Ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση των «στημένων αγώνων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλε την Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπέος.
Με διάταξή του ο κ. Κασσίμης αρνήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με όρους, μη δεχόμενος τους λόγους που επικαλείται ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού Βόλου -ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ή διάπραξης νέων αδικημάτων κ.α.- για την αποφυλάκισή του.
Ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε προφυλακιστέος στις 27 Ιουνίου μετά την απολογία του για τα «στημένα μάτς», καθώς σύμφωνα με την δικογραφία του αποδίδεται κυρίαρχος ρόλος στην υπόθεση με ομάδα ανθρώπων που ενεργούσαν υπό την καθοδήγησή του για την αλλοίωση αποτελεσμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο πόλεμος του Τραμπ ανέβασε στο 3,8% τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ – Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023
- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Σοκάρει το σημείωμα που άφησε πίσω της η μία 17χρονη
- Δημοσκόπηση: Αντίπαλο δέος στον Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Τι περικόπτουν οι πολίτες λόγω του νέου κύματος ακρίβειας
- Αικατερίνη Κουμαριανού: Ο ρόλος του Τύπου στην προετοιμασία και στην έκρηξη της Επανάστασης
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- Καποδίστριας – Σελίδες από τη ζωή και το έργο του: Έρχεται αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ



